Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Meestgestelde vragen

Welke container heb ik nodig?
Op de eerste plaats kiest u het soort afval dat u wilt laten afvoeren. Vervolgens vult u uw postcode in. Hierna kunt u een keuze maken uit onze verschillende formaten containers.

Welk formaat container heb ik nodig?
Het is lastig om de exact benodigde grootte van de container te bepalen, maar bij elke container staan de afmetingen vermeld. Probeer aan de hand van uw hoeveelheid afval een goede inschatting te maken. Bedenk dat het voordeliger is om een iets te grote container te bestellen, dan een te kleine container waardoor u wellicht een tweede container nodig hebt.

Wat is de levertijd van de container?
Nadat de betaling in goede orde is ontvangen wordt de container binnen 24 uur geleverd (behalve in het weekend). Wilt u de container op een ander tijdstip laten plaatsen, dan kunt u de gewenste datum opgeven tijdens het plaatsen van de bestelling.

Moet ik aanwezig zijn bij het afleveren van de container?
Bij voorkeur bent u aanwezig, zodat u de exacte plaats van de container met de chauffeur samen kunt bepalen. Kunt u niet aanwezig zijn, dan is het belangrijk dat u de exacte plaats aan ons doorgeeft. U kunt dit invullen tijdens uw bestelling.

Hoe lang blijft de container staan?
U geeft zelf een plaatsingsdatum en ophaaldatum aan bij het bestellen van een container. Wij hanteren een vaste prijs voor een huurtermijn tot 30 dagen. Het is mogelijk om de container langer dan 30 dagen te laten staan, hiervoor betaalt u € 1,50 per dag.

Op welke dagen worden de containers geplaatst?
Containers worden op alle doordeweekse dagen geplaatst, behalve op feestdagen. U kunt kiezen uit een levering in de voormiddag (tussen 07.00 en 12.00 uur) of de namiddag (tussen 12.00 en 17.00 uur). 

Wat mag er niet in de containers?
In de acceptatievoorwaarden leest u alles over wat wel en niet in de containers gedeponeerd mag worden, zodat u een eventuele naheffing voorkomt. In elk geval zijn bruin- en witgoed niet toegestaan. Ook (klein) chemisch afval, zoals batterijen en verf, mogen niet in de containers terecht komen. Uiteraard is ook asbest ten strengste verboden.

Moet ik een vergunning aanvragen?
Als u een container laat plaatsen op uw eigen terrein, is geen vergunning nodig. Dat geldt meestal ook voor het tijdelijk plaatsen van een container op de openbare weg. Op plekken waar een parkeervergunning van toepassing is, heeft u deze meestal ook nodig voor een container. Uw gemeente kan u hierover verder informeren.

Zijn de prijzen inclusief bezorging?
Ja, de prijzen zijn inclusief bezorging. Onze tarieven zijn all-in. Dat betekent dat er geen onverwachte kosten bijkomen, en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.