Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Over ons

Container Koning is een samenwerking van meerdere landelijk opererende afvalverwerkers. Met elkaar bundelen wij de krachten om al het afval in Nederland af te voeren en u de beste kwaliteit en service te leveren. Wij zijn trots op onze ervaring in de afvalverwerkingsbranche van meer dan vijftig jaar. Door deze ervaring kennen wij de behoefte van onze klanten. Hierbij mag u als klant, zowel particulier als bedrijfsmatig, er vanuit gaan dat wij u volledig ontzorgen op het gebied van containerplaatsing en afvalverwerking.

Wilt u een container huren? Dan bent u bij Container Koning altijd aan het juiste adres! Bij ons betaalt u nooit te veel voor uw afvalverwerking. Ritjes naar de milieustraat en dure huuraanhangwagens zijn voorgoed verleden tijd. Onze containers worden door heel Nederland in uitstekende staat geleverd. Bovendien leveren wij liever vandaag dan morgen!

Wij leveren containers in allerlei soorten en maten. Heeft u een kleine hoeveelheid afval? Dan zijn onze containers van drie en zes kubieke meter geschikt. Gaat het om een grote hoeveelheid afval? Dan kunt u bij ons terecht voor containers van elf en veertien kubieke meter. Ook leveren wij containers voor alle soorten afval. Bent u aan het verbouwen? Dan is een container voor puin, bouw en sloopafval, grofvuil of sloophout wellicht interessant voor u. Bent u buiten bezig geweest? Geen nood, Container Koning levert ook containers voor tuinhout, grond en groenafval.