Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Nijmegen

Een afvalcontainer huren in Nijmegen

Bent u in Nijmegen bezig met een klus waar veel afval bij komt kijken? Of bent u aan het verbouwen, verhuizen of garage aan het opruimen? Container Koning helpt met het verweken van het afval. Dit doen wij door een afvalcontainer te bezorgen en het afval op een goede manier te verwerken. Natuurlijk halen wij de container ook weer kosteloos op. U hoeft alleen het afval in de afvalcontainer te doen.

Allerlei soorten afval

Voor alle soorten afval hebben wij een geschikte container, voor zowel kleine als grote hoeveelheden afval. Wij leveren op elk adres in Nijmegen en omgeving de gewenste container. De afvalsoorten waarvoor wij een container aanbieden zijn puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval.

Ruime keuze

Vindt u het lastig inschatten welke afvalsoort u heeft? Wij denken graag met u mee over welke afvalcontainer het beste bij uw klus past. Wij adviseren u ook in de grootte van de container. U kunt bij ons terecht voor afvalcontainers in diverse maten, van kleine hoeveelheden van 3 en 6 m3 tot grote hoeveelheden tot wel 14 m3. Het allergrootste voordeel van het huren van een afvalcontainer bij Container Koning is dat u uw afval niet zelf hoeft weg te brengen.

Waarom bestellen bij Container Koning?

Wij leveren snel

Wij begrijpen dat u snel van uw afval af wilt. Wij leveren de container in de meeste gevallen al binnen 24 uur bij u in Nijmegen. Natuurlijk komen wij de afvalcontainer ook weer bij u ophalen. Onze snelle bezorg- en afhaalservice is helemaal gratis.

Goede service

U kunt heel makkelijk en snel een container bij Container Koning bestellen. Hoe? In onze overzichtelijke webshop kunt u met enkele muisknoppen een container in uw winkelmandje leggen en afrekenen. Heeft u hulp of advies nodig bij het bestellen van een afvalcontainer? Wij denken graag met u mee welke afvalcontainer het meest geschikt is voor uw afvalsoort en welke grootte u het beste kunt bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedkoopste in Nijmegen

Wist u dat wij al jarenlang ervaring in de afvalverwerking hebben en onze containers door heel Nederland leveren? Bovendien hanteren wij scherpe prijzen. Kortom, ervaar ook het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer bij Container Koning.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder