Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Nieuwegein

Een afvalcontainer huren in Nieuwegein

Bent u bezig met een klus in Nieuwegein waarbij veel afval vrijkomt? Huur dan een container bij Container Koning. Ons bedrijf is landelijk actief en voorziet ieder jaar een groot aantal mensen van een efficiënte, betrouwbare en goedkope manier om van hun afval af te komen.

Waar moet u op letten?

Onze containers zijn geschikt voor puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval. In andere woorden: wij hebben een passende afvalcontainer op voorraad voor uw afval.

Ruime keuze én goedkoop

Of u nu veel of weinig afval heeft, wij bieden voor iedere afvalsoort containers van verschillende formaten aan. Bij ons kunt u terecht voor containers van 3 of 6 kubieke meter, maar ook voor container tot wel 14 kubieke meter.

De voordelen van Container Koning

24 uur per dag bestellen

Tijdens een grote klus of verbouwing kan afval behoorlijk in de weg liggen. Daarom zorgen we er bij Container Koning voor dat we uw container zo snel mogelijk bij u Nieuwegein komen brengen: vaak al een dag na uw bestelling. Zit uw container vol? Dan halen we hem ook binnen een kort tijdsbestek weer op.

Goede service

Bij Container Koning werken we erg flexibel. U huurt bij ons een container voor 30 dagen, maar als u hem langer nodig hebt, denken wij daar graag over mee. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedkope prijs

Wilt u dus een afvalcontainer huren in Nieuwegein? Container Koning is trots op zijn jarenlange ervaring in de afvalverwerkingsbranche. Wij verhuren containers van een goede kwaliteit met een betrouwbare klantenservice tegen een scherpe prijs.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder