Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Maastricht

Bent u opzoek naar een snelle, betrouwbare en goedkope manier om van uw afval af te komen in Maastricht? Zoek dan niet verder dan Container Koning! Wij hebben voor nagenoeg iedere afvalstroom een geschikte huurcontainer in de gelederen, ook voor de grotere hoeveelheden afval. Bespaar uzelf talloze ritjes naar de milieustraat en bestel vandaag nog bij ons uw huurcontainer.

Bij Container Koning weten we als geen ander hoe vervelend het is wanneer afval niet op tijd wordt opgehaald. Rondslingerend afval kan bijvoorbeeld behoorlijk in de weg liggen terwijl u verder wilt met uw klus. Om dit soort praktijken te voorkomen leveren wij onze huurcontainers vaak al een dag na uw bestelling bij uw voordeur af.

Naast een ongekend snelle, garanderen we bij Container Koning ook een betrouwbare en flexibele service. Onze klantenservice bestaat alleen uit mensen met kennis van zaken, ze zitten tijdens kantooruren altijd klaar om uw prangende vragen te beantwoorden. Doet er zich een probleem voor, of wilt u op het laatste moment een wijziging doorgeven? Wij denken altijd in oplossingen met u mee!

Als u denkt dat een huurcontainer niet binnen het budget van uw klus past, dan heeft u het waarschijnlijk mis. Container Koning biedt huurcontainers tegen zeer scherpe prijzen aan, we zijn niet voor niets de goedkoopste partij op de markt in Maastricht en omgeving!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder