Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Hengelo

Een afvalcontainer huren in Hengelo

Bent u aan het klussen in Hengelo en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw afvalverwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!.

Welke afvalsoort u ook heeft

Bij Container Koning huurt u een afvalcontainer die geschikt is voor uw klus op een snelle en gemakkelijke manier. U hoeft de container alleen maar te vullen, wij zorgen vervolgens voor een duurzame verwerking van uw afval!

De drie voordelen van Container Koning

Snelle service

Bij Container Koning doen we er alles aan om onze service zo snel mogelijk te laten verlopen. Niemand wil immers langer dan nodig met zijn of haar afval blijven zitten. Daarom zorgen we ervoor dat we uw container vaak al een dag na uw bestelling leveren, volle containers halen we ook binnen de kortste keren weer op. Wist u trouwens dat u via onze overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website binnen een minuut al een container kunt bestellen?

Goede service

Naast een snelle service, leveren we ook een service waarop u kunt vertrouwen. Dat doen we door duidelijke afspraken met u te maken over onze diensten, op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast werken we bij Container Koning open en transparant, bij ons wordt u nooit achteraf met onverwachte kosten geconfronteerd.

Goedkope service

Bij Container Koning lopen we al heel wat jaren mee in de afvalverwerkingsbranche, daardoor weten we precies op welke uitgaven we kunnen besparen zonder dat dat de kwaliteit van onze service beïnvloed. Die manier van zaken doen werpt haar vruchten af: Container Koning is namelijk de goedkoopste verhuurder van afvalcontainers in Hengelo!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder