Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Helmond

Een afvalcontainer huren in Helmond

Bent u aan het klussen in Helmond en neemt het wegbrengen van het afval dat daarbij vrijkomt veel van uw tijd in beslag? Dan hebben wij bij Container Koning een manier om uw klus soepeler en efficiënter te laten verlopen! 

Welke afvalsoort u ook heeft 

Wij hebben voor praktisch alle afvalstromen een geschikte afvalcontainer direct uit voorraad leverbaar die we graag bij u langs komen brengen!

De drie voordelen van Container Koning

Snelle service

Onze service scheelt u een hoop tijd, u hoeft immers alleen nog maar uw container te vullen. Volle containers halen wij weer af, het verwerken van uw afval nemen wij vanzelfsprekend ook voor onze rekening. Onze service kenmerkt zich door het snelle leverproces, niemand wil immers te lang met zijn of haar afval blijven zitten. Daarom kunnen we vaak al een dag na uw bestelling uw container bezorgen. Volle containers halen we ook in een mum van tijd weer op.

Goede service

Bij Container Koning lopen we al een tijdje mee in de afvalverwerkingssector, wij weten dus als geen ander dat de afvalverwerking een cruciaal onderdeel is van uw klus. We kennen kortom de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken en we gaan daar uiterst zorgvuldig mee om. In de praktijk betekent dat, dat u altijd een van onze medewerkers met kennis van zaken kan bereiken mocht er zich een probleem voordoen. Daarnaast werken we open en transparant, u betaalt dus slechts eenmalig een factuur, wij doen niet aan onaangename financiële verassingen achteraf.

Goedkope service

Over het financiële aspect gesproken: Container Koning doet er alles aan om haar prijzen zo laag mogelijk te houden. En met succes, Container Koning is namelijk de goedkoopste verhuurder van afvalcontainers in heel Helmond.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder