Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Den Bosch

Container huren Den Bosch

Bent u in Den Bosch de tuin aan het renoveren, aan het verbouwen of bent u bezig met een andere grote klus en heeft u daardoor een grote hoeveelheid afval? Container Koning ontzorgt u door middel van een geschikte afvalcontainer. Wij bezorgen de container en halen hem ook weer op als hij vol zit. Bovendien verwerken wij het afval voor u. Deze bezorgservice is helemaal gratis. U hoeft alleen het afval in de afvalcontainer te doen.

Een container voor elk soort afval

Om het afval goed te kunnen scheiden en te verwerken hebben wij diverse soorten containers op voorraad. Wij leveren de gewenste container op elk gewenst adres in Den Bosch en de omgeving. De afvalsoorten waarvoor wij een container voor hebben zijn puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval.

Ruime keuze

Twijfelt u welke afvalcontainer u moet hebben voor uw afval? Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies. U kunt kiezen uit containers voor kleine hoeveelheden van 3 en 6 m3 en grote hoeveelheden tot wel 14 m3. Door een container te huren bij Container Koning hoeft u het afval niet zelf weg te brengen.

Waarom bestellen bij Container Koning?

Snelle bezorging

Wij begrijpen dat u niet lang last wilt hebben van een grote hoeveelheid afval. Daar komt Container Koning goed van pas. Na het plaatsen van uw bestelling leveren wij de container vaak al binnen 24 uur bij u in Den Bosch. Natuurlijk komen wij de afvalcontainer ook ophalen als deze vol zit. Gelukkig is onze snelle bezorg- en afhaalservice is helemaal gratis.

Goede service

Het bestellen van een container via onze webshop is heel eenvoudig. Heeft u toch hulp of advies nodig bij het plaatsen van een bestelling? Wij denken graag met u mee welke afvalcontainer het meest geschikt is voor uw afvalsoort en welke grootte u het beste kunt bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedkoopste in Den Bosch

Wist u dat wij al jarenlang ervaring in de afvalverwerking hebben en dat wij in heel Nederland leveren? Bovendien hanteren wij scherpe prijzen, zodat u niet onnodig veel betaalt. Kortom, ervaar ook het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer bij Container Koning.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder