Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Almelo

Een afvalcontainer huren in Almelo

U bent bezig met een klus in Almelo waar meer afval bij vrijkomt dan u van tevoren had voorzien. Komt dit scenario u bekend voor? Huur dan een afvalcontainer bij Container Koning!

Welke afvalsoort u ook heeft

Wij hebben containers voor ieder soort afval direct uit voorraad leverbaar, onze containers zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten. Op die manier kunnen we iedere klusser van dienst zijn.

De drie voordelen van Container Koning

Snelle service

Bij Container Koning werken echte vakmensen, al onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de afvalverwerkingsbranche. Als we in al die jaren één ding geleerd hebben, is het dat een goede afvalverwerking valt of staat met de snelheid van de service. Want zeg nou zelf: afval hoopt zich sneller op dan je van tevoren verwacht en kan ook behoorlijk gaan stinken. Hoe sneller het van uw terrein is, hoe beter. Daarom levert Container Koning uw container vaak al een dag na uw bestelling af, volle containers komen we ook razendsnel weer ophalen.

Goede service

Iedere dag doen we ons best om te bewijzen dat een snelle service ook een zorgvuldige service kan zijn. Daarom maken we van tevoren duidelijke afspraken met onze klanten over onze diensten en brengen we nooit onverwachte kosten in rekening.

Goedkope service

Hebben we u nog niet kunnen overtuigen met onze betrouwbare en snelle service? Kijk dan maar eens goed naar onze tarieven! We zijn de goedkoopste containerverhuurder in Almelo!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder