Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Venlo

Een afvalcontainer huren in Venlo

Heeft u een afvalcontainer nodig in Venlo? Dan hebben wij waar u naar op zoek bent.

Welke afvalsoort u ook heeft

Wij hebben voor bijna iedere veelvoorkomende afvalsoort een geschikte container direct uit voorraad leverbaar en deinzen ook voor de grotere klussen niet terug. Heeft u een kleine container nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. ContainerKoning heeft voor iedere klus een container in de gelederen!

De drie voordelen van Container Koning

Snelle service

We vinden het belangrijk dat we onze containers zo snel mogelijk bij onze klanten afleveren. Er is immers niets vervelender dan een lange tijd met uw afval te blijven zitten. Daarom hebben we goede mensen in ons planningsteam die ervoor zorgen dat uw container vaak al een dag na uw bestelling op de door u doorgegeven locatie staat. Is uw container vol? Dan halen we hem ook binnen de kortste keren weer op.

Goede service

Jaarlijks voorzien wij duizenden tevreden klanten van een efficiënte en duurzame afvalverwerking. Zij waarderen met name de betrouwbaarheid van onze service. Zo maken we van tevoren duidelijke afspraken waar we ons altijd aan houden. Bovendien kunt u direct contact met ons opnemen, mocht u een vraag hebben.

Goedkope service

Het beste nieuws hebben we voor het laatst bewaard: ContainerKoning is de goedkoopste aanbieder van huurcontainers in Venlo!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder