Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Utrecht

Bent u opzoek naar een huurcontainer in Utrecht? Dan bent u bij Container Koning aan het juiste adres. In ons brede assortiment vindt u altijd een container die bij uw klus past, of u nu uw tuin aanpakt of uw zolder opruimt. Container Koning is uw afvalverwerkingspartner in Utrecht!

Wanneer u aan het klussen bent, kan vrijgekomen afval enorm in de weg liggen, dat weten we bij Container Koning maar al te goed. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat u tijdens het klussen over uw afval struikelt, daarom leveren we uw container vaak al een dag na uw bestelling bij u voor de deur af.

Bij Container Koning staat een goede communicatie hoog in het vaandel, bij ons kunt u er altijd van op aan dat een afspraak een afspraak is. We leveren containers waar en wanneer u dat wilt, met wijzigingen, vragen of andere opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze goed bereikbare klantenservice. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Dagelijks bewijzen wij dat een goede en betrouwbare afvalverwerkingsservice niet duur hoeft te zijn. Sterker nog: wij zijn de goedkoopste aanbieder van huurcontainers in Utrecht! Bespaar uzelf vervelende ritjes met een dure aanhangwagen naar de milieustraat en laat ons u volledig van uw afvalverwerking ontzorgen!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder