Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Tilburg

Huur snel een afvalcontainer in Tilburg

Bent u in Tilburg bezig met een klus waar veel afval bij komt kijken? Container Koning bezorgt graag een afvalcontainer en verwerkt het afval voor u op de juiste manier. U hoeft alleen het afval in de afvalcontainer te doen, wij verzorgen de rest!

Allerlei soorten afval

Voor bijna iedere soort afval hebben wij een geschikte container op voorraad, ook als het om een grote hoeveelheid afval gaat. Wij leveren in Tilburg en omgeving de juiste container. De afvalsoorten die ons terecht kunnen zijn puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval.

Ruime keuze

Wij denken graag met u mee over welke afvalcontainer het beste bij uw klus past. Soms heeft u meer afval dan het in eerste instantie lijkt. Gelukkig kunt u bij ons afvalcontainers huren in diverse maten. Voor kleine hoeveelheden zijn er containers van 3 en 6 m3 en voor grote hoeveelheden kunt u een container tot wel 14 m3 bestellen. Het allergrootste voordeel van het huren van een afvalcontainer is dat u uw bouw- of ander afval niet zelf weg hoeft te brengen.

Waarom bestellen bij Container Koning?

Wij leveren snel

Wij begrijpen dat u snel van uw afval af wilt. Wij leveren al binnen 24 uur na uw aanvraag de container bij u in Tilburg. Natuurlijk komen wij de afvalcontainer ook weer bij u ophalen. Onze snelle bezorg- en afhaalservice is helemaal gratis.

Goede service

Via onze overzichtelijke webshop bestelt u met slechts enkele muisklikken een container die bij uw klus past. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van een afvalcontainer? Wij denken graag met u mee welke afvalcontainer het meest geschikt is voor uw afvalsoort en welke grootte u het beste kunt bestellen.

Goedkoopste in Tilburg

Wij hebben al jarenlang ervaring in de afvalverwerking en leveren containers door heel Nederland. Bovendien zijn wij de goedkoopste in uw regio. Kortom, ervaar gauw het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer bij Container Koning.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder