Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Rotterdam

Zit u omhoog met een hoop afval? Zet die vervelende ritjes naar de milieustraat uit uw hoofd en huur een afvalcontainer bij Container Koning! Voor bijna ieder soort afvalstroom hebben wij een geschikte container op stal, ook als het om grote hoeveelheden afval gaat.

Haastige spoed is zelden goed, maar afvalverwerking vormt de uitzondering op die regel. Als je afval een tijdje laat liggen kan het niet alleen gaan stinken, het kan ook behoorlijk in de weg komen te staan. Bij Container Koning zorgen we ervoor dat uw volle containers zo snel mogelijk afhalen, vaak kan dat al een dag nadat u ons bericht. We komen uw huurcontainer vaak ook al een dag na bestelling bij u langsbrengen, zo kunt u vlot weer verder met uw klus.

Wederzijds vertrouwen is wat ons betreft een cruciale factor in een succesvolle afvalverwerking. Daarom werken we zo transparant mogelijk, maken we van tevoren duidelijke afspraken met u en zorgen we dat u een direct lijntje naar ons hebt. Zo kunt u altijd met ons overleggen, mocht een bijzondere omstandigheid zich voordoen. Onze klantenservice met kennis van zaken zit overigens ook altijd voor u klaar.

In Rotterdam zijn we van de daden, niet de woorden, dus zullen we het over onze prijzen kort houden: Container Koning is de goedkoopste containerverhuurder in Rotterdam en omgeving, een goedkopere afvalverwerkingspartner gaat u hier niet vinden.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder