Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Leiden

Container huren Leiden

Zoekt u een afvalverwerker waar u in Leiden een grote afvalcontainer kunt huren? Dan bent u bij Container Koning aan het juiste adres. Zo wordt de grote hoeveelheid afval dat vrijkomt tijdens het verbouwen, slopen of andere grote klus voor u verwerkt. Met onze gratis bezorgservice leveren onze chauffeurs de container bij u in Leiden en halen hem na afloop ook weer op. Het enige wat u hoeft te doen is uw afvalcontainer vullen, Container Koning doet de rest.

Veel mogelijkheden

Elk type afval dient op een andere manier verwerkt te worden, gelukkig heeft Container Koning voor elke soort afval de juiste container. Wij zorgen voor een juiste en gescheiden afvalverwerking. Wij leveren ook op uw adres in Leiden. De verschillende afvalsoorten waarvoor wij een container op voorraad hebben zijn puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval.

Ook grote containers

Heeft u veel of juist weinig afval? U kunt kiezen uit containers voor kleine hoeveelheden van 3 en 6 m3 en grote hoeveelheden tot 14 m3. Door een container te huren bij Container Koning hoeft u het afval niet zelf weg te brengen naar de gemeentewerf.

Waarom huren bij Container Koning?

Snelle bezorging

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zit te wachten op het wegwerken van een grote hoeveelheid afval. Container Koning is daarom de juiste keuze. Door onze snelle bezorgservice leveren wij uw bestelde container vaak al binnen 24 uur op uw adres in Leiden. Na de huurperiode, of als de container eerder vol is, halen wij hem natuurlijk weer op. Wat u misschien nog niet wist is dat deze snelle bezorg- en ophaalservice helemaal gratis is.

Goede service

Wilt u dat wij u helpen bij het bestellen van een afvalcontainer of heeft u vrijblijvend advies nodig? Wij denken graag met u mee welke afvalcontainer geschikt is voor uw afvalsoort en welke grootte u het beste kunt bestellen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Goedkoopste afvalverwerker in Leiden

Container Koning heeft jarenlange ervaring, veel kennis in de afvalverwerkingsbranche en een landelijke dekking. U kunt uitgaan van scherpe prijzen, zodat u niet teveel betaalt voor het huren van een afvalcontainer. Kortom, ervaar ook het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer bij Container Koning.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder