Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Hilversum

Een afvalcontainer huren in Hilversum

Zoekt u een afvalcontainer die geschikt is voor uw klus in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Welke afvalsoort u ook heeft

Ons maakt het niet uit of u uw tuin heeft aangepakt of uw garage heeft uitgeruimd: bij Container Koning hebben we voor ieder soort afval een geschikte container direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn onze containers beschikbaar in verschillende formaten, zo kunnen we de grote en de kleine klusser van dienst zijn.

De drie voordelen van Container Koning

Snelle service

Bij Container Koning zijn we trots op onze snelle bezorg- en afhaalservice. Zo lukt het ons vaak om al een dag na uw bestelling een container op de door uw gewenste locatie af te leveren. Volle containers halen we ook razendsnel weer op. Die efficiëntie kunnen we bieden doordat we met onze eigen bezorgservice werken, wij doen geen zaken met derde partijen. De mensen in ons transportteam maken gebruik van een geavanceerd systeem om de planning zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.

Goede service

Heeft u een vraag of opmerking over onze diensten? Dan kunt u altijd direct contact opnemen met een van onze medewerkers met kennis van zaken, ze zitten gewoon bij ons op kantoor. Wij werken dus niet met een klantenservice aan de andere kant van de wereld en wij zetten u niet urenlang in de wacht. Verder werkt Container Koning open en transparant, u betaalt nooit meer dan we van tevoren hebben afgesproken.

Goedkope service

Het beste nieuws hebben we echter voor het laatst bewaard: we zijn trots te mogen vermelden dat Container Koning de goedkoopste verhuurder van afvalcontainers is in heel Hilversum!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder