Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Gouda

Een afvalcontainer huren in Gouda

Bent u bezig met een klus of verbouwing in Gouda en komt daar meer afval bij vrij dan u naar de milieustraat wilt brengen? Dan is Container Koning voor u de perfecte oplossing. Ons bedrijf is landelijk actief en verwerkt ieder jaar het afval van veel tevreden klanten op een duurzame en efficiënte manier.

Waar moet u op letten?

Het maakt ons niet uit met wat voor soort klus u bezig bent, onze containers zijn namelijk geschikt voor zeer diverse afvalsoorten. Heeft u puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond of groenafval? Dan hebben wij de voor u geschikte container in ons assortiment.

Ruime keuze én goedkoop

Wij begrijpen als geen ander dat u een container wilt die past bij de grootte van uw klus. Daarom bieden wij containers van verschillende formaten aan. Komt er bij uw klus relatief weinig afval vrij? Dan raden aan een container van 3 tot 6 kubieke meter te huren. Is uw klus groter van formaat? Geen zorgen! Wij hebben afvalcontainers tot wel 14 kubieke meter in huis.

De voordelen van Container Koning

24 uur per dag bestellen

De medewerkers van Container Koning hebben jarenlange ervaring in de afvalverwerkingssector. Wij weten als geen ander dat afval zich snel kan ophopen. Daarom zorgen we ervoor dat we de container snel bij u in Gouda leveren, vaak al een dag na uw bestelling. Is uw container vol? Dan halen we hem ook binnen een mum van tijd weer op.

Goede service

Onze containers huurt u in principe voor dertig dagen, daarna betaalt u per dag. Heeft u de container langer nodig? Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn, we stellen ons graag flexibel op. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedkope prijs

Kortom, wilt u een afvalcontainer huren in Gouda? Container Koning verhuurt containers van goede kwaliteit en ziet toe op een duurzame afhandeling van uw afval. Dat alles doen wij tegen een zeer redelijke prijs.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder