Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Enschede

Heeft u een afvalcontainer nodig in Enschede? Container Koning heeft bijna gegarandeerd waarnaar u op zoek bent. Voor iedere afvalstroom, klein of groot, hebben wij een geschikte container op stal.

Het is nooit leuk om lang met afval te blijven zitten. Afval hoopt zich gedurende een klus vaak sneller op dan je door hebt, het gaat in de weg staan en met een beetje pech gaat het nog stinken ook. Daarom doen we er bij Container Koning alles aan om een volle container altijd zo snel mogelijk bij u af te halen, vaak kan dat al een dag nadat u aan ons doorgeeft dat hij vol is. Lege containers brengen we overigens ook vaak al een dag na uw bestelling.

Bij Container Koning is de klant koning, wij vinden het belangrijk dat u op uw afvalverwerkingspartner kunt vertrouwen. Daarom werken we zo transparant en flexibel mogelijk, maken we duidelijke afspraken en zorgen we ervoor dat u direct contact met ons op kan nemen, mocht dat nodig zijn. Bij ons geen verrassingen achteraf.

In Enschede huurt u nergens een container tegen een scherpere prijs, wij zijn met trots de goedkoopste containerverhuurder van de stad. Onze bezorg- en afhaaldienst is overigens helemaal gratis.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder