Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Eindhoven

Huur een afvalcontainer in Eindhoven

Heeft u een afvalcontainer in Eindhoven nodig? Wij plaatsen graag een afvalcontainer en verwerken het afval voor u op de juiste manier. Zo heeft u geen omkijken meer naar het afval dat vrijkomt bij uw klus.

Allerlei soorten afval

Wij leveren in Eindhoven en omgeving diverse geschikte afvalcontainers, voor allerlei soorten afval. Bij verschillende soorten klussen komt namelijk ander afval kijken. Gelukkig kunt u voor puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval bij ons terecht.

Ruime keuze

Heeft u al nagedacht hoeveel afval u heeft? Soms is het meer dan het in eerste instantie lijkt. Dan is een afvalcontainer van Container Koning de perfecte oplossing. U kunt bij ons een afvalcontainer huren in diverse maten. Voor kleine hoeveelheden zijn er containers van 3 en 6 m3 en voor grote hoeveelheden afval kunt u een container tot wel 14 m3 bestellen. Het voordeel van het huren van een afvalcontainer is dat u het bouw- of ander afval niet zelf hoeft weg te brengen.

Waarom bestellen bij Container Koning?

Snelle levering

In veel gevallen heeft u snel een afvalcontainer nodig. Dat begrijpen wij bij Container Koning. Over het algemeen leveren wij al binnen 24 uur na uw aanvraag de container bij u in Eindhoven. Het voordeel is dat u verder kunt met uw klus of verbouwing en wij de afvalverwerking op ons nemen. Natuurlijk komen wij de afvalcontainer ook weer ophalen als deze vol zit.

Goede service

De standaard huurperiode van onze afvalcontainer bedraagt 30 dagen, daarna kunt u de container per dag verlengen als dat nodig is. Wilt u dat wij met u meedenken over het huren van een afvalcontainer of heeft u een vraag? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

Goedkoopste in Eindhoven

Met onze jarenlange ervaring in de afvalverwerking is het huren van een afvalcontainer bij Container Koning de juiste keuze. Bovendien zijn wij de goedkoopste in uw regio. Ervaar gauw het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder