Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Ede

Een afvalcontainer huren in Ede

Zoekt u een afvalcontainer in Ede? Bij Container Koning bent u aan het juiste adres. Wij zijn een containerverhuurbedrijf dat landelijk bezorgt, dus ook in Ede. Wij helpen jaarlijks veel tevreden klanten met een efficiënte, goedkope en duurzame afvalverwerking. Ritjes naar de milieustraat zijn voorgoed verledentijd. Containers die u vandaag bestelt, heeft u vaak al morgen in huis. Is uw container vol? Dan halen we hem ook snel weer op.

Waar moet u op letten?

Ieder soort klus is verschillend en vraagt dus ook om een speciaal type container. Dat weten we bij Container Koning maar al te goed, vandaar dat we een breed assortiment aan containers voor verschillende soorten afvalcontainers op voorraad hebben. Produceert uw klus puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond of groenafval? Dan zijn wij u graag van dienst.

Ruime keuze

Onze containers zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Voor kleine klussen hebben we containers van 3 of 6 kubieke meter voor u klaarstaan, maar ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht. Wist u dat onze grootste container een inhoud van 14 kubieke meter heeft?

De voordelen van Container Koning

Snelle levering

Naast een container van de hoogste kwaliteit, leveren we ook een betrouwbare service. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de afvalverwerkingsbranche en kunnen al uw vragen beantwoorden. Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar, we werken niet met een externe klantenservice.

Goede service

Onze containers verhuren we standaard voor dertig dagen, daarna betaalt u een bedrag per dag. Heeft u uw container langer nodig dan 30 dagen? Dan denken we graag met u mee.

Goedkope prijs

Wilt u een afvalcontainer huren in Ede? Ons bedrijf werkt door het hele land. Wij zijn trots op de service die we leveren. Daarbij zorgen we continu dat we onze klanten de goedkoopst mogelijke prijs garanderen.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder