Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Dordrecht

Een afvalcontainer huren in Dordrecht

Komt er bij uw klus of verbouwing in Dordrecht meer afval vrij dan u had verwacht? Bent u de ritjes met een onhandige aanhangwagen naar de milieustraat beu? Dan heeft Container Koning voor u de oplossing. Wij leveren een lege container bij u in Dordrecht en halen hem weer op als hij vol zit. Jaarlijks helpen wij veel tevreden klanten met een efficiënte afvalverwerking.

Welke afvalsoort u ook heeft

Wij hebben verschillende containers in huis voor verschillende afvalsoorten. Komt er bij uw klus puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond of groenafval vrij? Dan hebben wij een geschikte container voor u.

Ruime keuze

Natuurlijk bepaalt niet alleen het soort afval welke container voor u geschikt is, maar ook de hoeveelheid ervan. Voor kleinere klussen hebben we containers van 3 of 6 kubieke meter voor u klaar staan. Bent u van het grote werk? Bij ons kunt u containers tot wel 14 kubieke meter huren.

De voordelen van Container Koning

Snelle levering

U hoeft als klant niet alleen te rekenen op een container van goede kwaliteit, maar ook op een uitstekende service. Onze medewerkers lopen reeds tientallen jaren mee in de sector en kunnen u desgewenst van advies voorzien. Wij bezorgen de afvalcontainer al een dag na uw bestelling bij u in Dordrecht, de volle container halen we ook razendsnel weer op.

Goede service

Bij Container Koning huurt u een container voor 30 dagen. Heeft u hem langer nodig? Dat kan, u betaalt dan per dag. Weet u van tevoren al dat u de container langer dan 30 dagen nodig heeft? Wij denken graag met u mee.

Goedkope prijs

Wilt u een afvalcontainer huren in Dordrecht? Onze bedrijfsmissie is om containers van goede kwaliteit te leveren. Onze service, die door onze klanten hoog beoordeeld wordt, is van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder