Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Deventer

Een afvalcontainer huren in Deventer

Heeft u een afvalcontainer nodig in Deventer? Dan bent u bij ons waar u zijn moet!

Welke afvalsoort u ook hebt

De afvalcontainers van Container Koning zijn geschikt voor bijna iedere denkbare soort afval: van puin tot dakafval en van groenafval tot huisraad. Kortom: met wat voor klus u ook bezig bent, wij hebben een container voor u op voorraad.

De drie voordelen van Container Koning

Snelle service

Onze containers leveren we supersnel af. Wanneer u uw container vervolgens gevuld heeft, halen we hem ook razendsnel weer op. Vaak lukt het ons al om een dag na uw bestelling met een container bij u voor de deur te staan. Zo blijft u niet langer dan nodig met uw afval zitten. Heeft u uw container toch liever op een later moment? Geen probleem. Onze klantenservice is gemakkelijk bereikbaar en helpt u graag met het inplannen van het bezorg- en afhaalmoment van uw container.

Goede service

U kunt ook uitstekend bij onze klantenservice terecht voor al uw andere vragen en opmerkingen over onze diensten. Al onze medewerkers lopen al een tijdje mee in de afvalverwerkingsbranche en kunnen uw vragen van antwoorden voorzien. Daarnaast zijn we er bij Container Koning trots op transparant en open te werken. Dat betekent dat we nooit aan onze diensten beginnen voordat u onze offerte heeft goedgekeurd en we nooit achteraf kosten in rekening zullen brengen.

Goedkope service

Over kosten gesproken: die zijn bij Container Koning verbazingwekkend laag. Onze vakmensen weten precies op welke uitgaven ze kunnen besparen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van ons product en dat ziet u terug op uw factuur. Op die manier zijn we de goedkoopste aanbieder van huurcontainers in heel Deventer!

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder