Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Den Haag

Bezig met een klus in Den Haag waar veel afval bij vrij komt? Of u nu uw zolder opruimt, uw dak vervangt of een binnenmuur sloopt, voor het vrijgekomen afval hebben wij een geschikte container van het juiste formaat. In ons brede assortiment vindt u altijd een huurcontainer die past bij uw klus, onze bezorgservice is gratis in heel Den Haag.

Bij Container Koning lopen we al tientallen jaren mee in de afvalverwerkingsbranche, wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor onze klanten is dat zij snel van hun afval af kunnen komen. Daarom kunnen wij door onze innovatieve planning vaak al een dag na uw bestelling een huurcontainer bij u voor de deur zetten.

Wij vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze service, daarom zitten onze medewerkers met kennis van zaken tijdens kantooruren altijd klaar om uw mails en telefoontjes te beantwoorden. Wij houden direct met u contact, daar komt geen tussenpersoon aan de andere kant van de wereld aan te pas. Doet er zich toch een probleem voor of wilt u last minute een levering wijzigen? Dan denken wij graag met u mee in oplossingen.

Met wat voor klus u ook bezig bent, op zichzelf is hij vaak al duur genoeg. Misschien heeft u materialen aangeschaft of heeft u zelfs wat klussers aangenomen om u bij het werk te helpen. Het laatste wat u dan kan gebruiken is een hoge afvalverwerkingsrekening, toch? Dan hebben we goed nieuws voor u: Container Koning is namelijk het goedkoopste containerverhuurbedrijf in heel Den Haag. Het halen en brengen van de containers doen we zelfs gratis.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder