Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Delft

Een afvalcontainer huren in Delft

Bent u bezig met een klus in Delft en kunt u daarbij een afvalcontainer gebruiken? Bij Container Koning bent u aan het juiste adres. Wij zijn één van de grootste landelijke containerverhuurbedrijven en helpen ieder jaar een heleboel tevreden klanten op een duurzame en goedkope manier van hun afval af.

Waar moet u op letten?

Bent u uw tuin aan het opknappen of juist een binnenmuur aan het slopen? Het maakt niet uit, want Container Koning heeft voor iedere afvalsoort een geschikte afvalcontainer op voorraad. Bij ons kunt u terecht met puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval.

Ruime keuze én goedkoop

Wij begrijpen dat iedere klus en elke afvalsoort uniek is, daarom kunt u bij ons een container huren van een formaat dat perfect past bij uw klus. Heeft u relatief weinig afval? Dan huurt u bij ons een container van 3 of 6 kubieke meter. Heeft u een grote hoeveelheid afval? Dan hebben wij containers in ons assortiment tot wel 14 kubieke meter. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u een tweede container nodig hebt.

De voordelen van Container Koning

24 uur per dag bestellen

Bij Container Koning vinden we een snelle levering belangrijk, we willen immers niet het afval bij u in de weg staat. Daarom leveren we de lege container vaak al een dag na uw bestelling en een volle container halen we ook binnen dat tijdsbestek weer op.

Goede service

Onze containers huurt u voor dertig dagen. Heeft u uw container langer nodig? Neem dan contact met ons op, want wij denken graag met u mee. We stellen ons altijd zo flexibel mogelijk op.

Goedkope prijs

Container Koning heeft jarenlange ervaring in de afvalverwerkingssector. Daardoor verhuren wij goede containers, bieden wij een snelle service en maken we duidelijke afspraken. Onze service bieden we aan tegen scherpe prijzen.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder