Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Apeldoorn

Kunt u wel een huurcontainer gebruiken in Apeldoorn? Dan bent u bij Container Koning op de juiste plek. Wij hebben voor bijna iedere afvalstroom de juiste container van het juiste formaat. Of u nu een binnenmuur sloopt, de garage opruimt of de tuin aanpakt, met een afvalcontainer van Container Koning zit u altijd goed.

Bij Container Koning garanderen we dat u nooit lang hoeft te wachten op uw container. Vaak kunnen we zelfs al een dag nadat u uw bestelling plaatst een container bij u afleveren. Ook het bestellen van container zelf is zo gepiept. Via onze overzichtelijke webshop heeft u binnen een paar klikken de voor uw klus geschikte container besteld.

Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze transparante manier van werken. Waar klanten bij het gemiddelde containerverhuurbedrijf vaak te maken krijgen met verborgen kosten die achteraf pas in rekening worden gebracht hoeft u bij ons niet bang te zijn voor addertjes onder het gras. Wij werken zo transparant mogelijk, zijn altijd goed en direct bereikbaar en denken graag in oplossingen mee. Bij Container Koning is de klant koning.

We zijn er bij Container Koning trots op de goedkoopste afvalverwerker van Apeldoorn te zijn. Het is onze missie mensen compleet van hun afvalstroom te ontzorgen, zonder dat ze ervoor diep in de portemonnee hoeven te tasten.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder