Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Amsterdam

Container huren Amsterdam

Wilt u in Amsterdam een afvalcontainer huren? Dit kan erg handig zijn als u aan het verbouwen, verhuizen, opruimen of tuinieren bent. Of voor elke andere grote klus natuurlijk. Container Koning biedt, met een afvalcontainer voor een grote hoeveelheid afval, de oplossing. Met onze gratis bezorgservice bezorgen wij de container bij u in Amsterdam en halen hem op als hij is gevuld. Het enige wat u hoeft te doen is uw afval in de afvalcontainer te doen, Container Koning doet de rest.

Ruime keuze

Voor elk type afval hebben wij een geschikte container op voorraad. Wij leveren op elk gewenst adres in Amsterdam. De verschillende afvalsoorten waarvoor wij een container hebben zijn puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval. Bent u niet zeker welk type afval u heeft? Wij denken graag met u mee!

Een grote container voor veel afval

U kunt kiezen uit containers voor kleine hoeveelheden van 3 en 6 m3 en grote hoeveelheden tot wel 14 m3. Door een container te huren bij Container Koning hoeft u het afval niet zelf weg te brengen naar de milieustraat van de gemeente.

Waarom huren bij Container Koning?

Snelle bezorging

Wij begrijpen dat u geen zin heeft in het wegwerken van een grote hoeveelheid afval. Container Koning biedt de oplossing. Door onze snelle bezorgservice leveren wij uw bestelde container vaak al binnen 24 uur bij u in Amsterdam. Natuurlijk komen wij de afvalcontainer weer ophalen als hij vol is. Bijkomend voordeel is dat onze snelle bezorg- en ophaalservice helemaal gratis is.

Goede service

Het huren van een container is heel makkelijk. Wilt u dat wij een handje helpen bij het bestellen van een afvalcontainer of heeft u advies nodig? Wij denken graag met u mee welke afvalcontainer geschikt is voor uw afvalsoort en welke grootte u het beste kunt bestellen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Goedkoopste afvalverwerker in Amsterdam

Container Koning heeft door jarenlange ervaring veel kennis in de afvalverwerkingsbranche. Bovendien hebben wij een landelijke dekking. Bij ons bent u verzekerd van scherpe prijzen, zodat u niet teveel betaalt voor het huren van een afvalcontainer. Kortom, ervaar ook het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer bij Container Koning.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder