Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Amersfoort

Container huren Amersfoort

Bent u in Amersfoort bezig met een tuinrenovatie, verbouwing of andere grote klus en heeft u daardoor veel afval? Container Koning ontzorgt u volledig door een geschikte afvalcontainer bij u te bezorgen. Natuurlijk halen wij de container ook weer op en verwerken het afval voor u. Onze bezorgservice is helemaal gratis. U hoeft alleen het afval in de afvalcontainer te doen.

Welk soort afval?

Voor een juiste afvalverwerking hebben wij diverse soorten containers op voorraad. Wij leveren de gewenste container op elk adres in Amersfoort en omgeving. De afvalsoorten waarvoor wij een container aanbieden zijn puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval.

Ruime keuze

Twijfelt u welke afvalcontainer geschikt is voor u? Wij denken graag met u mee en adviseren welke afvalcontainer bij uw klus past. Wij adviseren ook in de grootte van de container. U kunt namelijk kiezen uit containers voor kleine hoeveelheden van 3 en 6 m3 en grote hoeveelheden tot wel 14 m3. Het allergrootste voordeel van het huren van een afvalcontainer bij Container Koning is dat u uw afval niet zelf hoeft weg te brengen.

Waarom bestellen bij Container Koning?

Snelle bezorging

Wij begrijpen dat u snel van uw afval af wilt. Daar komt Container Koning van pas, wij leveren onze containers vaak al binnen 24 uur bij u in Amersfoort. Natuurlijk komen wij de afvalcontainer ook ophalen als deze vol zit. Gelukkig is onze snelle bezorg- en afhaalservice is helemaal gratis.

Goede service

U kunt heel makkelijk en snel een container bij Container Koning bestellen. Via onze webshop heeft u in een mum van tijd een container besteld. Heeft u toch hulp of advies nodig bij het bestellen? Wij denken graag met u mee welke afvalcontainer het meest geschikt is voor uw afvalsoort en welke grootte u het beste kunt bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedkoopste in Amersfoort

Wist u dat wij al jarenlang ervaring in de afvalverwerking hebben en onze containers verspreid in heel Nederland leveren? Bovendien hanteren wij scherpe prijzen en wordt u niet verrast met extra kosten achteraf. Kortom, ervaar ook het gemak van het eenvoudig, goedkoop en snel huren van een afvalcontainer bij Container Koning.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder