Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Alphen aan den Rijn

Een afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn

Heeft u voor een klus of verbouwing in Alphen aan den Rijn een afvalcontainer nodig? Dan staan wij graag voor u klaar. Onze afvalcontainers worden jaarlijks bij veel tevreden klanten bezorgd. Heeft u geen zin in ritten naar de milieustraat met uw afval in de achterbak? Container Koning biedt de juiste oplossing.

Welke afvalsoort u ook heeft

De ene klus is de andere niet, dat weten we bij Container Koning als geen ander. Daarom hebben wij een groot aantal containers voor verschillende afvalsoorten op voorraad. Op die manier hebben we altijd een afvalcontainer in huis die bij uw klus past. Zit u omhoog met puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond of groenafval? Dan helpen wij u daar met alle genoegen vanaf!

Ruime keuze

Als u bij ons een afvalcontainer bestelt, ziet u dat u een keus kunt maken uit verschillende maten. Onze kleinste containers zijn 3 kubieke meter en onze grootste zijn 14 kubieke meter. Daar tussenin hebben we vanzelfsprekend andere maten beschikbaar. Weet u niet welk formaat container het best past bij uw klus? Overweeg dan dat een grote container goedkoper is dan twee kleine.

De voordelen van Container Koning

Snelle levering

Bij Container Koning garanderen wij afvalcontainers van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn we enorm trots op onze service, die door onze klanten steevast goed beoordeeld wordt. Ons bedrijf heeft 35 jaar ervaring in de branche, onze medewerkers gebruiken die ervaring met plezier om u van advies te voorzien. Een voorbeeld van onze goede service: lege containers leveren we vaak al een dag na uw bestelling bij u in Alphen aan den Rijn. Volle containers halen we binnen hetzelfde tijdsbestek weer op.

Goede service

U huurt een afvalcontainer voor 30 dagen. Als u hem langer nodig heeft, betaalt u na deze standaard huurperiode per dag. Heeft u de container een veel langere tijd nodig? Dan komen we samen tot een afspraak, wij stellen ons altijd zo flexibel mogelijk op.

Goedkope prijs

Wilt u een afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn? Container Koning levert afvalcontainer in heel Nederland. We leveren containers van de beste kwaliteit en staan garant voor een goede, betrouwbare service tegen een vriendelijke prijs.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder