Uw afvalpartner sinds 1990
Lage prijzen
Snelle levering
30 dagen huurvrij
24 uur per dag bestellen

Bestel hier uw container

Soort afval

Postcode

Container huren Almere

Een afvalcontainer huren in Almere

Wilt u in Almere een afvalcontainer huren? Met Container Koning wordt u volledig ontzorgd op het gebied van containerplaatsing en afvalverwerking. We zijn namelijk dé landelijke afvalverwerker en zetten ons graag voor u in om afval af te voeren en u de beste kwaliteit en service te bieden. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw afval.

Waar moet u op letten?

U kunt voor verschillende soorten afval een container huren bij Container Koning. Bent u in Almere aan het verbouwen, slopen of aan het werk in de tuin? Voor puin, bouw- en sloopafval, grofvuil, sloophout, tuinhout, grond en groenafval bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruime keuze én goedkoop

U kunt een afvalcontainer huren in allerlei maten. Voor kleine hoeveelheden hebben we containers van 3 en 6 m3 en voor grote hoeveelheden afval kunt u een container tot wel 14 m3 huren. Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel afval u heeft? Bedenk dat het voordeliger is om een grotere container te bestellen, dan een te kleine container waardoor u een tweede nodig heeft.

De voordelen van Container Koning

24 uur per dag bestellen

Bij Container Koning vinden wij een snelle levering van uw afvalcontainer heel belangrijk. Zit u middenin een verbouwing of grote klus? Wij leveren binnen 24 uur na uw aanvraag de afvalcontainer bij u in Almere. Zo heeft u nooit last van afval dat te lang blijft liggen. Zit de afvalcontainer vol? We komen hem met dezelfde snelheid weer ophalen.

Goede service

U huurt een afvalcontainer in Almere voor 30 dagen, daarna kunt u de container per dag verlengen als dat nodig is. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte container en duur van uw afvalcontainer. Neem hiervoor contact met ons op.

Goedkope prijs

Container Koning is al jaren uw afvalpartner voor het verwerken van allerlei soorten afval. We hanteren lage prijzen en vinden een snelle service erg belangrijk.

Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder
Bekijk containers Ga verder